Maler Horsens

Søger du en maler i Horsens? Vi har gjort det nemt for dig. På denne side ser du en samlet oversigt over malerfirmaer i Horsens. Ønsker du at få et par uforpligt tilbud på din maleropgaver? 
Santos' Malerfirma v/Andreia Santos
Østerhøjsvej 20 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Jms teknik
C/O Brian Thomsen Sørensen, Strandkærvej 40D - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Horsens Handyman
Axelborg 9B - 1. th - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Malerfima Rønfeldt
Oventoften 31 - 8751 Gedved
Se virksomhedsprofil »
Mal64
C/O Henning Peter Køster, Axel Sørensens Vej 32 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
SLAGBALLE MALERFORRETNING V/JAN SKOVVANG NIELSEN
Østergårdsvej 28 - 8740 Brædstrup
Se virksomhedsprofil »
Kjærbye Malerfirma
Bytoften 9 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Malerfirmaet Vinjeborg v/Per Vinjeborg
Risengård 5 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
MALERMESTER HARRY THORDSEN V/BIRTHE THORDSEN
Sydvestvej 56 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Ap Service
C/O Anders pedersen, Havnealle 61 - 1. tv - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
NS tømrer og maler
C/O Jasmina Skoric, Axelborg 3A - 2. tv - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
thomsens malerfirma v/anna nielsen
Storegade 20 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Tranbjerg Malerfirma
Stensballe Strandvej 93 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Malerfirma Karina Nord
Jessensgade 5 - 3. - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
MJ Service
C/O Maria Schrøder, Godsbanegade 1 - 2. tv - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Malerfirmaet Jan Pedersen
Sattrupvej 21 - Sattrup - 8752 Østbirk
Se virksomhedsprofil »
Malermester Erik Kirkegaard
Gudenåvej 51 - 8660 Skanderborg
Se virksomhedsprofil »
Kvikmaler
C/O Avrincenitei Ionut, Nordre Strandvej 22 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
SNJ Byg
Sundvej 46 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Egebjerg Malerfirma v/Christina Engelbrecht B. Nielsen
Gl Egebjergvej 5 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Alina Jensen Malerfirma
Dalagervej 219 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Malermester Rasmus Lundhus
Bjerrevej 58 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »
Dagnæs Malerfirma v/Tina Lerager Andersen
Bjerrevej 72 - 8700 Horsens
Se virksomhedsprofil »

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler i Horsens

I vores samarbejde med 3byggetilbud.dk kan du få op til tre gratis og helt uforpligtende tilbud på maleropgaver i Horsens udført af professionelle malerfirmaer.

Se videoen herunder, og forstå hvordan det fungerer:

 

Hvad siger andre:

”Uden tvivl den nemmeste måde at komme i kontakt med håndværkere på, og som ovenikøbet gerne vil have opgaven. Transparent og god dialog fra A – Z.” – Anmeldelse fra Trustpilot.

 

Hvad koster en maler i Horsens?

Når du leder efter en maler i Horsens, kan prisen på opgaven variere betydeligt. Det beløb, der opkræves, afhænger af en række forskellige faktorer, såsom arbejdets størrelse og kompleksitet, den type maling, der anvendes, samt eventuelle yderligere tjenester, der kræves.

Hvis du f.eks. skal male hele hjemmets interiør med maling af høj kvalitet, skal du forvente at betale mere, end hvad det ville koste at male blot et enkelt rum om. Andre faktorer, der spiller ind, omfatter antallet og typen af rum, der skal males, antallet af lag på vægge eller lofter, adgang til visse områder (f.eks. loftsrum) samt behov for forberedelse af overfladen. Mange malere tilbyder også yderligere tjenester som f.eks. fjernelse af tapet og vinduesbehandlinger til en ekstra omkostning.

Typisk vil en maler i Horsens opkræve et gebyr baseret på arbejdets størrelse og antallet af timer, der er nødvendige for at udføre det. Mange malere har en minimumspris for mindre opgaver, mens større projekter, såsom maling af flere rum, kan kræve en fast pris pr. kvadratmeter eller anden prisstruktur. Det er vigtigt at indhente tilbud fra flere forskellige malere, så du kan sammenligne priser og tilbudte ydelser og beslutte dig for en, der passer bedst til dit budget.

Når det gælder om at finde en pålidelig maler i Horsens, kan det betale sig at lave sin research. Tal med venner og familiemedlemmer, der har haft vellykkede oplevelser med malerfirmaer i Horsens. De kan være med til at sende dig videre til den rette virksomhed, som kan løse din opgave.

Hvilke opgaver kan en maler i Horsens udføre?

I Horsens kan malere tilbyde en række forskellige tjenester, der kan hjælpe dig med både indendørs og udendørs projekter. De kan give dine rum et frisk pust med ny maling på vægge, lofter, lister og meget mere - uanset om det er indendørs eller udendørs. Malere har også den nødvendige ekspertise til at løse større opgaver som pudsning og tapetsering - perfekt, hvis du ønsker at tilføje et ekstra strejf af individualitet og stil.

Uden for boligerne kan malere i Horsens blandt andet male hegn, porte og murværk. Dette er især nyttigt i forbindelse med boligrenoveringer, hvor du ønsker at give en eksisterende struktur en tiltrængt opfriskning. Derudover kan disse fagfolk hjælpe med at skabe attraktive mønstre på indkørsler eller stier.

Hvis du ønsker at give dit hjem eller projekt et helt personligt præg, kan malere i Horsens også hjælpe dig med dekorative detaljer som vægmalerier og faux finishes. Malerfirmaer i Horsens er også kreative fagfolk, som med garanti kan udføre de tanker, du har gjort dig.

En maler i Horsens har erfaring med alle aspekter af malerarbejde, så du behøver ikke at bekymre dig om at finde nogen, der kan klare opgaven - uanset hvor stor eller lille den måtte være. De kan klare enhver opgave, der kommer på deres vej, fra renoveringer og reparationer til kreative projekter som vægmalerier.

Hvad tjener en maler i Horsens?

En maler i Horsens tjener i gennemsnit mellem 16.000 - 33.000 kr. i måneden. Den præcise løn afhænger af forskellige faktorer, såsom erfaringsniveau, hvilken virksomhed den givne maler er ansat ved samt om du har nogen specialiseringer. Generelt set vil du som maler få en højere løn, hvis du arbejder i en større by.

Eftersom din erfaring som maler vokser, har du også mulighed for at indhente en bedre indtjening. En maler i Horsens vil også kunne tjene en bedre løn, hvis de laver meget overtidsarbejde eller kan noget, som ingen andre malere kan. For at få en højere løn skal du også være parat til at investere i yderligere uddannelse og certificeringer.

I sidste ende afhænger hvor meget du vil tjene som maler i Horsens af, hvor mange års erfaring du har, og hvor godt du markedsfører dig selv. Din viden og dine færdigheder kan gøre hele forskellen, når det kommer til at få det højere betalte job eller den højere betalte kontrakt.

Hvilket malerfirma i Horsens skal du vælge?

Når du skal vælge det rigtige malerfirma til din bolig i Horsens, er der nogle få faktorer, du bør overveje. Start med at lede efter et firma, der har et godt omdømme og en god historie. Spørg rundt blandt venner og familiemedlemmer, der har brugt et malerfirma i området, for at få førstehåndsindblik i deres erfaringer med dem. Tag dig også tid til at læse kundeanmeldelser online for at se, hvad tidligere kunder har sagt om deres tjenester.

Tjek dernæst ud, hvilket udvalg af tjenester hvert malerfirma i Horsens tilbyder. Sørg for, at de tilbyder alle de muligheder, du har brug for, fra indvendige vægge og lofter til udvendige sidespor og trim, samt farvekonsultation, hvis det er nødvendigt. Du bør også bekræfte, at de bruger materialer af høj kvalitet, så opgaven du har fået udført, vil holde i mange år fremover.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram