Maler Gladsaxe

Står du og kunne godt bruge noget hjælp til at få malet i dit hus eller lejlighed? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet en komplet liste over malerfirmaer beliggende i Gladsaxe.
BS Maler Service
Provst Bentzons Vej 17 - 2. tv - 2860 Søborg
Se virksomhedsprofil »
Malerfix.dk
Signalvej 153 - 1. th - 2860 Søborg
Se virksomhedsprofil »
Malerfirmaet Rosenberg v/Martin Rosenberg Pedersen
Hjortevænget 80 - 2880 Bagsværd
Se virksomhedsprofil »
Malerfirmaet Schumacher
Møllevænget 30 - 2800 Kgs. Lyngby
Se virksomhedsprofil »
Malermester Kim Hall
Tordisvej 24 - 2880 Bagsværd
Se virksomhedsprofil »
Malermester Emil Bigler
Nordahl Griegs Vej 52 - 2860 Søborg
Se virksomhedsprofil »
JENSEN & PARTNER V/ JAN BYBJERG JENSEN
Selma Lagerløfs Alle 10 - 2860 Søborg
Se virksomhedsprofil »
MALERFIRMAET SØREN HOFFMANN
C/O Søren Hoffmann, Lillemosevej 128 - 2800 Kgs. Lyngby
Se virksomhedsprofil »
Diamond Maler Service
Tolstojs Alle 37 - 1. th - 2860 Søborg
Se virksomhedsprofil »
Malerfirmaet Anita Svejsø
Grandalen 9 - 2880 Bagsværd
Se virksomhedsprofil »

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler i Gladsaxe

I vores samarbejde med 3byggetilbud.dk kan du få op til tre gratis og helt uforpligtende tilbud på maleropgaver i Gladsaxe udført af professionelle malerfirmaer.

Se videoen herunder, og forstå hvordan det fungerer:

 

Hvad siger andre:

”Uden tvivl den nemmeste måde at komme i kontakt med håndværkere på, og som ovenikøbet gerne vil have opgaven. Transparent og god dialog fra A – Z.” – Anmeldelse fra Trustpilot.

 

Hvad koster en maler i Gladsaxe?

At male væggene i dit hjem kan være en fantastisk måde at give et nyt og friskt udseende, samt en ny følelse til ethvert rum. En professionel maler i Gladsaxe er et fremragende valg til dette projekt, da de vil have den erfaring og ekspertise, der er nødvendig for at levere kvalitetsresultater. Prisen for at hyre en maler i Gladsaxe afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen af det rum, der skal males, den type materialer, der skal anvendes, og kompleksiteten af opgaven.

Generelt set vil en maler i Gladsaxe have en pris på ca. 150 kr. pr. kvadratmeter i arbejdsomkostninger. Denne pris kan stige, hvis der er meget forberedelsesarbejde involveret, som f.eks. slibning, udfyldning af huller eller revner i væggene osv. Materialeomkostningerne kan også øge den samlede pris for projektet; afhængigt af hvilken malingstype der vælges.

Det er vigtigt at huske, at kvalitet har en pris. Selvom det kan være fristende at vælge en uerfaren maler, der tager mindre end gennemsnittet, kan det resultere i et utilfredsstillende arbejde og spildte penge. En professionel maler i Gladsaxe vil have de nødvendige færdigheder til at sikre, at arbejdet bliver udført korrekt og lever op til dine forventninger. Det kan derfor betale sig at investere i erfarne fagfolk til dit malerprojekt.

Hvilke opgaver kan en maler i Gladsaxe udføre?

En maler i Gladsaxe kan udføre en række forskellige opgaver. De kan male både indvendige og udvendige vægge og lofter, samt møbler, døre, vinduer og meget mere. Uanset om du ønsker at pifte dit hjem eller din virksomhed op med et nyt lag maling, vil en maler i Gladsaxe kunne levere et professionelt resultat.

Malerne i Gladsaxe kan også hjælpe med restaureringsprojekter som f.eks. at fjerne gammel maling fra træværk og andre overflader. Dette er vigtigt, hvis du gerne vil bevare integriteten af et antikt stykke eller skabe en bestemt stil.  De kan også rådgive om, hvilke typer maling der skal bruges, samt om teknikker, der sikrer det bedste resultat.

Desuden kan en maler i Gladsaxe hjælpe med tapetsering og andre dekorative projekter. De kan foreslå mønstre og stilarter, der passer bedst til dit farveskema eller designkoncept. Desuden vil de kunne rådgive dig om, hvordan du hænger tapetet korrekt op for at opnå en professionel finish.

En kvalitetsmaler i Gladsaxe vil have stor erfaring inden for sit felt, hvilket sikrer, at ethvert projekt bliver udført med præcision og omhu. De vil også have kendskab til sikkerhedspraksis, såsom brug af stiger eller stilladser, når det er nødvendigt. Deres ekspertise sikrer, at alle opgaver bliver udført korrekt, så du ikke behøver at bekymre dig.

Hvad tjener en maler i Gladsaxe?

Den gennemsnitlige månedsløn for en maler i Gladsaxe ligger på omkring 19.000 - 33.000 kr. Der er en række faktorer, der kan påvirke hvor mange penge den enkelte maler tjener i løn, heraf erfaringsniveau, specifikke arbejdsopgaver og typen af arbejdsgiver. Arbejder du som maler i en større virksomhed, hænger det ofte også sammen med en højere løn.

Lønnen for en maler i Gladsaxe kan være højere eller lavere afhængigt af det specifikke job, de udfører og den virksomhed, de arbejder for. En faglært maler med mere erfaring har dog tendens til at få en højere løn end de med mindre erfaring eller slet ingen erfaring.

Hvilket malerfirma i Gladsaxe skal du vælge?

Når du skal vælge det rigtige malerfirma i Gladsaxe, er der et par ting, du bør overveje. For det første, hvilken slags erfaring har virksomheden? Kig efter virksomheder som allerede er godt etableret og har op til flere gode anmeldelser fra tidligere kunder. Spørg også gerne efter referencer eller anbefalinger fra tidligere kunder, der kan stå inde for kvaliteten af deres service og arbejde. Det er din sikkerhed for, at malerfirmaet tidligere har udført opgaver med succes.

Hos Bygges anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra op til flere forskellige malerfirmaer i Gladsaxe, før du træffer din endelige beslutning. Dermed er det nemmere at gennemskue, hvad du får for pengene hos det enkelte firma.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram